Użytkownik
Hej Mam pytanie ktoś się wybiera do Aberystwyh z okolic Wrocławia?? Ja jestem z Głogowa.Pozdrawiam
Użytkownik
Ja planuję sie wybrac, ale jestem z okolic Piły (zachodnio-pomorskie)
Użytkownik
Fajnie, a na jaki kierunek?? I jak się nazywasz?? Ja peter :)
Użytkownik
Ola. Planuje zlozyc na kilka kierunkow, ale najbardziej interesuje mnie kryminologia i scenografia. A Ty na jaki?
Ostatnio edytowany przez Rebel07 (18-02-2010 21:44:13)
Użytkownik
piotrek. ja idę na kryminologie i prawo
Użytkownik
Widzę, że kryminologia jest tu bardzo popularna :)
Ja jestem z Legnicy, też planuje się wybrać we wrześniu. Mam dwa unconditionale :) na psychologię z kryminologia (joint degree) i na psychologię. Ale chyba zdecyduje się na pierwszy :)
A wy już dostaliście odpowiedzi?
Użytkownik
Hej:) ja też wybieram się w tym roku do Aber;) Kiedy składaliście podanie??i wysłaliście juz referencje??:)
Użytkownik
w sumie to ja też planuję studia w Aber , kierunek psychologia z marketingiem :- D , i jestem z okolic Kłodzka (dolnośląskie) . Pozdrawiam.
Użytkownik
Natalia17 napisał:
Kiedy składaliście podanie??i wysłaliście juz referencje??:)
Podanie złożyłam jeszcze przez deadline 15 stycznia (które było wydłużone do 22). Referencje wysyłałam od razu.
Użytkownik
ja jeszcze nie wysłałam:( a jaki nauczyciel Wam je pisał?? i czy napisał to co chcieliście??:)
Użytkownik
Natalia17 napisał:
ja jeszcze nie wysłałam:( a jaki nauczyciel Wam je pisał?? i czy napisał to co chcieliście??:)
z tego co wiem, to miałaś czas do 28 lutego. Mi napisał anglista. Przedstawił mnie w samych superlatywach, heh :- D
Użytkownik
Jak wyślesz później, to i tak muszą rozpatrzyć podanie. Ostateczny dedline UCAS jest 30 czerwca. Ale im szybciej wyślesz tym lepiej. A nóż mają jeszcze miejsca :)
Mi napisał wykładowca, a raczej ćwiczeniowiec z literatury angielskiej i też w samych superlatywach :)
Użytkownik
Podanie składałam spontanicznie, pare dni temu;)Pani Bozena(www.brytanka.com) pomogla ze zlozeniem podania;) w tym tygodniu musze te referencje zalatwic, tylko nie wiem jak bo moj nauczyciel mnie nie cierpi;/ale najwyzej wezme od innego nauczyciela:) Wybieracie sie sami czy z jakimis znajomymi do Aberystwyth??
Użytkownik
Niestety sama :/ Koleżanka miała składać ze mną, jednak tego nie zrobiła. Choć mówiąc szczerze miło by było jechać z kimś, a nie samej :)
Użytkownik
Ja tez jade sama;p Dlatego chciałam zapoznac jakichś ludzikow, ktorzy tez tam jada;) a z jakiego miasta bys leciala?? i chvesz mieszkasz w akademiku czy wynając cos?? Ja bym wolala wynajać;p jak ktos chetny do zamieszkania to pisac;)